Γενικές πληροφορίες

Το Andydote Fashion Fair είναι μια εμπορική έκθεση που στόχο έχει να αποτελέσει θεσμό για την ανάδειξη των Ελλήνων δημιουργών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι έμποροι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν για τρείς μέρες σε ένα χώρο σχεδιαστές, που με τα υψηλής αισθητικής προϊόντα τους, θα δημιουργήσουν την ιδανική εικόνα για το κατάστημά τους.

Οι σχεδιαστές καθώς και τα brands θα λάβουν μέρος σε μια exclusive έκθεση με αισθητική και χαρακτήρα. Βασικό και κοινό χαρακτηριστικό όλων των εκθετών μας, είναι η επιστροφή στις ελληνικές πρώτες ύλες, η χειροποίητη κατασκευή, και οι αυθεντικές ιδέες.

Μία έκθεση μόδας ήταν έως τώρα αποκλειστικά για εμπόρους. Το Andydote Fashion Fair καινοτομεί και ανοίγει τις πόρτες του σε όλους όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν.

Το Andydote Fashion Fair αποτελεί για 3η φορά, τη μοναδική εμπορική έκθεση που θα είναι ανοιχτή για μια μέρα μόνο (Δευτέρα 29/01) και για το κοινό, με σκοπό να συστηθούν οι δημιουργοί και τα προϊόντα τους σε κάθε ενδιαφερόμενο, αλλά και να πραγματοποιήσουν –εφόσον το επιθυμούν- λιανικές πωλήσεις.

Πληροφορίες συμμετοχής

Τις τρεις πρώτες μέρες της έκθεσης (26-28/01/18) η είσοδος επιτρέπεται σε εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να μεταβούν στη ρεσεψιόν και να προσκομίσουν την εμπορική τους κάρτα.

Την τελευταία μέρα της έκθεσης η είσοδος επιτρέπεται και στο κοινό.

Εκθεσιακός χώρος

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον πολιτιστικό χώρο ΑΘΗΝΑΪΣ στην αίθουσα SILK ROOM, στο Μουσείο και την Art Hall που βρίσκονται στο ισόγειο και στην αίθουσα Atrium που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα, Τ.Κ: 10447 Τηλ:2103480000 www.athinais.com.gr

Δείτε εδώ περισσότερα για τον χώρο μας.

Ωράριο Λειτουργίας έκθεσης

Παρασκευή 26/01 έως Δευτέρα 29/01  11:00–20:00

Κατάλογος Έκθεσης

Ο κατάλογος της έκθεσης διατίθεται δωρεάν στους εμπορικούς επισκέπτες από την γραμματεία (ρεσεψιόν) κατά την είσοδό τους στην έκθεση.