Γενικά

Andydote Fashion Fair… η καινοτόμος ιδέα που υλοποιήθηκε ως η πρώτη εμπορική έκθεση Ελλήνων δημιουργών, με πρωταρχικό στόχο την προβολή και την ανάδειξη τους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θεσπίστηκε, διπλασιάστηκε, τριπλασιάστηκε και συνεχίζουμε.

Τέσσερις μέρες αφιερωμένες στη μόδα, στα ελληνικά brands και στους εμπόρους.

Οι σχεδιαστές καθώς και τα brands λαμβάνουν μέρος σε μια exclusive έκθεση με αισθητική και χαρακτήρα. Βασικό και κοινό χαρακτηριστικό όλων των εκθετών μας, είναι η επιστροφή στις ελληνικές πρώτες ύλες, η χειροποίητη κατασκευή, και οι αυθεντικές ιδέες.

Οι έμποροι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την ιδανική εικόνα για το κατάστημά τους επιλέγοντας υψηλής αισθητικής προϊόντα από τους εκθέτες.

Ανοιχτή μέρα στο κοινό: Άλλη μία καινοτομία που διαφοροποιεί την έκθεση Andydote Fashionfair από τις υπόλοιπες εκθέσεις μόδας είναι ότι την τελευταία μέρα (28/01/2019) είναι ανοιχτή για όλους όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν. Σκοπός είναι να συστηθούν οι δημιουργοί και τα προϊόντα τους με το κοινό αλλά και να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις σε όποιον ενδιαφέρεται.

Πότε πραγματοποιείται;

Andydote Fashionfair #5

Παρασκευή 25/01/19 έως 28/01/2019

Πληροφορίες συμμετοχής

Απαραίτητη προϋπόθεση των εμπόρων που επισκέπτονται την έκθεση είναι κατά την είσοδο τους να προσκομίζουν την εμπορική τους κάρτα στην υποδοχή.

Η έκθεση απευθύνεται και τις τέσσερις μέρες (25-28/01/2019) σε εμπόρους. Την τελευταία μέρα η Andydote Fashionfair είναι ανοιχτή στο κοινό.

Εκθεσιακός χώρος

Η έκθεση πραγματοποιέιται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς στο Βοτανικό. Οι τέσσερις αίθουσες (Μουσείο, Silk Room, Art Hall και Atrium στον πρώτο όροφο), έχοντας η καθεμία τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πλαισιώνουν ιδανικά τους εκθέτες.

Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα, Τ.Κ: 10447 Τηλ:2103480000 www.athinais.com.gr

Δείτε εδώ περισσότερα για τον χώρο μας.

Ωράριο Λειτουργίας Έκθεσης

Παρασκευή 25/01 έως Δευτέρα 28/01  11:00–20:00

Κατάλογος Έκθεσης

Ο κατάλογος της έκθεσης διατίθεται δωρεάν στους εμπορικούς επισκέπτες από την γραμματεία (ρεσεψιόν) κατά την είσοδό τους στην έκθεση.