Γενικά

Andydote Fashion Fair… η καινοτόμος ιδέα που υλοποιήθηκε ως η πρώτη εμπορική έκθεση Ελλήνων δημιουργών, με πρωταρχικό στόχο την προβολή και την ανάδειξη τους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θεσπίστηκε, διπλασιάστηκε, τριπλασιάστηκε και συνεχίζουμε.

Το NGFL και η ANDYDOTE ύστερα από την επιτυχημένη τους πορεία στο χώρο της μόδας αποφάσισαν να συνδυαστούν και να παρουσιάσουν τον Μάιο στο Ζάππειο Μέγαρο ένα ιδιαίτερο Fashion Event, το Summer Designers’ Pop Up που είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μαζί θα συνδυαστεί και το μοναδικό στην Ελλάδα  Graduate Fashion vol 2. Παράλληλα θα λάβουν μέρος και καλλιτέχνες με εικαστικές ανοιξιάτικες προτάσεις.

Εκτός από τις σχολές που θα συμμετέχουν στο Graduate Fashion, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι σχεδιάζουν και  δημιουργούν ρούχα , κοσμήματα ,υποδήματα  ή  αξεσουάρ και δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό τα τελευταία χρόνια.

 Ένα διήμερο με catwalks από φρέσκες σχεδιαστικές  fashion ideas ,   installations με ρούχα,  κοσμήματα και αξεσουάρ, καθώς και εικαστικές προτάσεις θα εντυπωσιάσουν τους χιλιάδες επισκέπτες που  θα   κατακλύσουν το Ζάππειο.

Το event υποστηρίζεται από 20 communication sponsors και μεγάλο πρόγραμμα προβολής σε social media και ηλεκτρονικά ή έντυπα περιοδικά.