Η εταιρία Sofi Moukidou Jewellery δημιουργήθηκε από τη σχεδιάστρια Sofi Moukidou το 2008 στη Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες της δημιουργίες ήταν κάτι avant garde εκρήξεις με ανατρεπτικούς συνδυασμούς υλικών που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τον κόσμο της μόδας. Η σχεδιάστρια Sofi Moukidou λατρεύει τις αντιθέσεις και συνθέτει statement κομμάτια συνδέοντας vintage θησαυρούς με νέες τεχνικές, ημιπολύτιμες πέτρες με φυσικά υλικά, τη ρητίνη με τον ορείχαλκο, το ροκ με το glam και πολλά άλλα… Κάθε της συλλογή και μια νέα περιπέτεια. Νέα υλικά, νέες τεχνικές, διαφορετικές εμπνεύσεις και πάθος για τη μόδα και τη τέχνη.

Υπήρξε πρωτοπόρος των statement κοσμημάτων στην Ελλάδα και συνεχίζει να υπηρετεί αυτό το μαξιμαλισμό εδώ και 11 χρόνια παραμένοντας πιστή στις ιδέες της αλλά παράλληλα ενσωματώνοντας στην κάθε συλλογή σύγχρονα υλικά και τεχνικές. Δημιουργίες της Sofi Moukidou μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένες boutiques, galleries και art shops σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η σχεδιάστρια Sofi Moukidou απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που λατρεύει τα ταξίδια, τη μόδα, τη τέχνη και δεν φοβάται να πειραματιστεί.