Οι AMES THE BAGS για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, και με βασικό μοχλό εξέλιξης την έμπνευση και την δημιουργικότητα της σχεδιάστριας τους, Λία Μαντζώρου, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους, πιστές πάντα στο concept του brand, προσφέροντας αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα.

Το brand έχει εμπνευστεί το όνομα του από την αρχαία μινωική διάλεκτο, καθώς, Αmes σημαίνει λαβύρινθος, κάτι το οποίο βλέπουμε να αποτυπώνεται στο βασικό του pattern. Το κλειδί της επιτυχίας του είναι ο συνδυασμός του αρχαιοελληνικού, αρχαϊκού στοιχείου με τη ροκ διάθεση του σήμερα. Όλες οι τσάντες AMES έχουν βασικό χαρακτηριστικό ένα ζακάρ καμβά ελληνικής παραγωγής ως πρώτη ύλη σε συνδυασμό με εξαιρετικής ποιότητας δέρματα και μεταλλικά εξαρτήματα. Τα μοναδικά σχέδια τους κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, και διαθέτουν ολόγραμμα γνησιότητας, τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε και online στο eshop www.liamanjorou.com καθώς και σε πολλές συνεργαζόμενες boutiques σε όλη την Ελλάδα. Οι Αmes με έμφαση πάντα στο design και τη λεπτομέρεια κατασκευής αποτελούν μια από τις αγαπημένες επιλογές της σύγχρονης γυναίκας.

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή SS 2020 υπόσχεται νέους χρωματικούς συνδυασμούς, καινούργια patterns, πάντα μέσα στο concept, δημιουργώντας μια μινιμαλιστική digital-age αισθητική με urban ύφος.